Smörgåsgrillar

    Wmf - lono - bordgrill

    PRODUKTKOD: 415340011

    1 683,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Smörgåsgrillar
    • Sidobord: Utan

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    WMF Lono Bordgrill - Perfekt för att njuta av grillning året runt

    WMF Lono Bordgrill är en mångsidig elgrill som ger dig möjlighet att njuta av god matlagning och grillning året runt, oavsett väderförhållanden. Denna platt- och ribbade grillplatta är perfekt för att tillaga allt från saftiga hamburgare och grillade grönsaker till delikat grillad kyckling eller biff. Med WMF Lono Bordgrill kan du skapa läckra grillrätter snabbt och enkelt, utan att behöva använda en traditionell utomhusgrill.

    Effektiva grillfunktioner

    WMF Lono Bordgrill levereras med två olika plattor: en slät grillplatta och en ribbad grillplatta. Den släta plattan är perfekt för att tillaga exempelvis ägg, pannkakor eller fisk, medan den ribbade plattan ger dig möjlighet att skapa läckra grillmönster på dina kötträtter. Båda grillplattorna är belagda med ett non-stick-material, vilket gör dem enkla att rengöra och förhindrar att mat fastnar.

    WMF Lono Bordgrill har en effekt på 2400 watt och en reglerbar termostat, vilket ger dig möjlighet att enkelt justera temperaturen och få perfekt resultat varje gång. Grillens snabba uppvärmningstid gör det möjligt att komma igång med matlagningen på nolltid.

    Mobilt och användarvänligt design

    WMF Lono Bordgrill är utformad med användarvänlighet i fokus. Den har en praktisk och kompakt design med en integrerad bordskiva, vilket gör den lätt att placera och använda på olika platser, oavsett om det är i köket, på balkongen eller på trädgårdsbordet. Grillen har även en avtagbar droppbricka som fångar upp överflödig vätska och fett, vilket gör det enkelt att rengöra och hålla grillen i gott skick.

    WMF Lono Bordgrill är den perfekta lösningen för dig som vill kunna njuta av grillade läckerheter året runt, utan att vara begränsad av vädret. Med dess mångsidiga grillfunktioner och användarvänliga design är denna elgrill ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna grillentusiaster.

    Produkt
    Modellnamn
    WMF Lono Bordgrill platt&ribbad
    Märke
    WMF
    Typ
    Elgrillar
    Specifikationer
    Sidobord
    Utan

    4 Produkter från samma kategori: