RTV

    Samsung QLED QE55Q60B 55" 4K Ultra HD (3840x2160) Smart TV

    PRODUKTKOD: QE55Q60BAUXXH

    7 789,00 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Samsung 55" Q60B 4K QLED Smart TV levererar allt innehåll i skarp detalj och rika, detaljerade färger som kommer att vara tydliga även under de ljusaste scenerna. Object Tracking Sound Lite skapar ett rikt 3D-ljud som kompletterar tittarupplevelsen, och du kan streama innehåll online med Tizen Smart OS eller spela spel i hög bildkvalitet.

    QLED-teknik
    Denna skärmteknik överglänser allt du sett tidigare. QLED-skärmar (Quantum dot LED) omsluter ett Quantum Dot-skikt i en ny metallegering. Skiktet är gjort av nanokristaller som lyser upp sin egen individuella färg, vilket resulterar i mer exakt återgivning och ljusstyrka för färger. QLED-tekniken påverkar ven betraktningsvinkeln, vilket gör det möjligt att se ditt favoritprogram från överallt i rummet.

    Dubbel LED
    Se allt innehåll som det var tänkt att ses med Dual LED-teknik som justerar färgtonen och drar dig djupare in i handlingen för en mer tomslukande upplevelse.

    4K Ultra HD-upplösning och 100 % färgvolym
    4K Ultra HD-upplösning låter dig kliva in i en ny värld av tv-tittande. Njut av fyra gånger fler pixlar (3840 x 2160) jämfört med TV-apparater i Full HD (1920 x 1080). Du får bättre rörelseskärpa, kontrast och exakt färgåtergivning. 100 % färgvolym i kombination med Quantum Dots ger dig miljarder nyanser av färger som lyser upp ditt vardagsrum.

    Quantum Processor Lite 4K
    Samsungs kraftfulla Quantum Processor Lite analyserar och uppgraderar innehåll till 4K för bättre detaljer, raffinerade färger och finare kontrast.

    Quantum HDR drivs av HDR10+
    Quantum HDR-tekniken (High Dynamic Range) som drivs av HDR10+ säkerställer att mörka områden i bilden ser mörkare ut, samtidigt som ljusa områden blir ljusare, vilket resulterar i en mer realistisk bild med fler färger och nyanser.

    Adaptive Picture
    Få perfekta bild oavsett förhållanden med Adaptive Picture-funktionen som automatiskt anpassar inställningarna för kontrast och ljusstyrka till mängden ljus i rummet, så att bilden ser lika bra ut oavsett om det är dagtid eller mitt på natten.

    Object Tracking Sound Lite
    Object Tracking Sound Lite använder TV:ns bottenhögtalare i kombination med AI för att simulera overheadljud, vilket resulterar i virtuellt 3D-ljud som följer skärmens action och får dig att känna att du står mitt i handlingen.

    Tizen
    Upplev smart TV med Tizen och få all underhållning på ett ställe. Tizen är designad för att ge dig enkel tillgång till ditt favoritinnehåll så snart din Samsung Smart TV slås på. Få tillgång till dina favoritfilmer, serier och sociala medier, eller ladda ner och utforska nya och spännande appar.

    Smidig spelupplevelse
    Njut av en smidig, klar spelupplevelse med Auto Low Latency, och Motion Xceleration-teknik som optimerar flytet hos varje bild i realtid. Du kan även byta mellan 21:9 och 32:9 skärmförhållande med Super Ultrawide GameView för att verkligen leva dig in i spelet.

    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: