RTV

    Philips The One 55PUS8818 55" 4K LED Smart TV

    PRODUKTKOD: 55PUS8818/12

    10 299,00 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    4K-upplösning Med PHILIPS PUS8818 TV kan du njuta av att se dina favoritfilmer i 4K-upplösning. Bilderna är klarare och fylligare, och du kan se mycket fler detaljer.

    Ännu mer spänning med Ambilight-systemet Ambilight-tekniken som används i PHILIPS PUS8818 TV garanterar en extra upplevelse när du tittar på TV, spelar dina favoritspel eller lyssnar på musik. Ambilight är intelligenta lysdioder som är placerade runt TV:n och som ändrar färgen på bakgrundsbelysningen och anpassar parametrarna till den bild som visas på skärmen. Detta gör bilden ännu mer spektakulär och lysdioderna får ytterligare funktioner för att skapa rätt stämning i ditt hem.

    P5-processor PHILIPS PUS8818 TV är baserad på en högpresterande P5-processor, så kvaliteten på det innehåll som visas är lika perfekt som din favoritunderhållning. Du kommer att se mycket mer detaljer. Berömda filmer och serier får en helt ny kvalitet, du kommer att upptäcka okända fakta och lösa alla pussel som karaktärerna var intrasslade i.

    Dolby Vision och Dolby Atmos Med Dolby Vision- och Dolby Atmos-teknikerna kan du njuta av bild och ljud i biokvalitet. Uppspelningsinnehållet kommer att glädja dig med sitt surroundljud. Bilden som projiceras av PHILIPS PUS8818 kommer att förtrolla dig med färgdjup och rik kontrast, vilket helt återspeglar skaparnas avsikter.

    Diagonal skärmstorlek 55" Typ HD 4K Ultra HD LED-skärmteknik Na

    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: