Presskannor

    Gefu - cafetiere diego 1000 ml gefu

    PRODUKTKOD: G-16191

    761,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Presskannor
    • Färg: Transparent
    • Material: Glas, Rostfritt stål
    • Kapacitet: 1.0 L
    • Bredd: 10.3 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    Gefu - Cafetiere Diego 1000 ml GEFU

    Produktbeskrivning

    Gefu - Cafetiere Diego 1000 ml är en stilren och praktisk kaffepress som ger dig en smakrik och fyllig kopp kaffe. Den är tillverkad av hållbart glas och rostfritt stål, vilket ger den både en elegant look och en robust konstruktion. Med en kapacitet på 1 liter kan du enkelt brygga tillräckligt med kaffe för att dela med dig till vänner och familj.

    Funktioner

    Transparent design

    Gefu - Cafetiere Diego har en transparent design som gör det enkelt att se kaffeprocessen. Detta gör det enkelt att kontrollera styrkan på kaffet och se när det är klart att serveras.

    Glas och rostfritt stål

    Den här kaffepressen är tillverkad av högkvalitativa material som glas och rostfritt stål. Detta ger den en stark och hållbar konstruktion som kommer att hålla i många år framöver.

    Stor kapacitet

    Med en kapacitet på 1 liter kan du brygga tillräckligt med kaffe för att dela med dig till flera personer. Perfekt för frukostar eller fikastunder med vänner och familj.

    Lätt att använda

    Gefu - Cafetiere Diego är enkel att använda. Du fyller bara kaffepressen med malda kaffebönor och häller på varmt vatten. Sedan trycker du ned kolven för att separera kaffegruten från kaffet, vilket ger dig en ren och god kaffeupplevelse.

    Sammanfattning

    Gefu - Cafetiere Diego 1000 ml är en elegant och funktionell kaffepress. Med sin transparenta design kan du enkelt övervaka bryggprocessen och det rostfria stålet och glaset ger den en hållbar konstruktion. Med en kapacitet på 1 liter kan du enkelt brygga tillräckligt med kaffe för flera personer. Enkel att använda och med möjlighet att göra en smakrik kopp kaffe, är denna kaffepress ett utmärkt tillskott till ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    GEFU Diego Coffee Press 1L
    Märke
    GEFU
    Typ
    Kaffepressar
    Tillverkarfärg
    Transparent
    Mått
    Höjd
    22.0 cm
    Djup
    15.0 cm
    Bredd
    10.3 cm
    Design
    Färg
    Transparent
    Specifikationer
    Kapacitet
    1.0 L
    Material
    Glas, Rostfritt stål

    2 Produkter från samma kategori: