Övriga produkter

    Vägglampa FARO BLACK / NATURAL WOOD 1xE27 60W

    PRODUKTKOD: MLP7455

    684,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    FARO-kollektionen - modern minimalism



    Lampan FARO är designad av det polska märket MiLAGRO. Ögat dras till deras minimalistiska, men samtidigt mycket intressanta och moderna design. Lamphållaren har en ovanlig form. Dess utseende liknar en uppåtvänd, djup platta som graciöst sveper sig runt ljuskällan. Dess svarta färg, som ger designen en rå, industriell karaktär, kompletteras av rektangulära element i ljust trä. Tack vare detta tillför lamporna i FARO-serien mycket värme till inredningen och gör den därmed mycket mysigare.

    Lampkollektionen FARO är en komplett uppsättning lampor som gör det möjligt för dig att vackert belysa en inredning av alla storlekar. Pendellampan, som är utrustad med två eller tre ljuskällor, kommer att se vacker ut hängande till exempel över matbordet eller i vardagsrummet. Ett bra komplement till den kommer att vara en vägglampa. Upphängd från sidan kommer den att komplettera rummets inredning samtidigt som den ger ett mjukt ljus.

    FARO-lampor kommer att passa till inredningar som är inredda i en minimalistisk eller grafisk stil. Deras uttrycksfulla design kommer att harmonisera perfekt med naturligt trä, och kommer också att bryta intensiva färger, som rött, flaskgrönt eller det redan något mer dämpade vita.

    Faro-serien - extraordinär uppmärksamhet på detaljer

    Det som utmärker modellerna från FARO-serien är deras mycket höga kvalitet på utförandet. Extremt hållbar metall användes vid deras tillverkning, liksom trä med en styrka över genomsnittet. Tack vare detta kan du, när du bestämmer dig för att köpa lampor från det polska märket MiLAGRO, vara säker på att de valda modellerna kommer att tjäna dig åtminstone tills inredningen ändras.

    Var och en av de tre lamporna har plats för en ljuskälla märkt E27.

    Kollektionen FARO innehåller följande modeller:

    - Vägglampa i svart färg MLP7455
    - Pendellampa i svart färg med två ljuskällor MLP7456
    - Pendellampa i svart färg med tre ljuskällor MLP7457.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: