Övriga produkter

    ANGELICA taklampa 3xE27

    PRODUKTKOD: MLP1165

    1 278,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    I ANGELICA-ljuskronan finns det plats för tre ljuskällor med en maximal effekt på 60W vardera. Den totala effekten får inte överstiga 180W. Armaturer med E27-gänga är anpassade till ljuskällor med energiklasser från A++ till E, samt till LED-lampor av alla nätter. Den totala höjden på denna plafond är 28 cm och dess bredd är 30 cm. Modellerna i denna serie är tillverkade av en kombination av säker metall och akryl.

    Lamporna ANGELICA är idealiska för barnrum, eftersom de är ett av de viktigaste elementen i deras inredning. Det är lämpligt att placera den valda modellen på en central plats i rummet, så att den belyser väl till exempel barnens lekplats. Dekorativa element i form av glittrande kristaller och charmiga fjärilar kommer att glädja även den mest kräsna "unga damen". När du bestämmer dig för den här modellen kan du välja mellan tre färgversioner: grå, rosa och vit.

    Ljuskronan från MiLAGRO levereras med tillverkargaranti, har intyg om överensstämmelse samt en bruksanvisning med de komponenter som behövs för montering.
    "
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: