Övriga produkter

    FLORA hängande lampa 3xE27

    PRODUKTKOD: MLP7986

    1 862,40 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    FLORA lampkollektion - en innovativ titt på loftet

    Den ledande motivet för utformningen av FLORA-lampfamiljen var industrialismen. Den här kollektionen består av två pendellampor med 2 eller 3 ljuskällor. FLORA är unika lampor med formbesparande lampskärmar, å andra sidan överraskar de med ett tillägg i form av en upphängd blomkruka. Tack vare denna djärva kombination är de en symbol för en mycket modern loftstil. Vid en första anblick kan man få intrycket att den här kombinationen bara är till för älskare av råa, industriella interiörer. Men vid närmare granskning blir det tydligt att denna kollektion, som är helt i metall, även kommer att hitta sin väg in i inredningar i skandinavisk stil. FLOFA-lampskärmarna har en asketisk form och är inte bara dekorativa i sig själva. De kännetecknas av att ljuset faller nedåt, vilket skapar en unik atmosfär i rummet. Lampskärmarna i svart metall är 13 cm höga och 18 cm i diameter.
    Lampor från FLORA-kollektionen blir den bästa dekorationen över köksön eller över matbordet. Genom att välja de presenterade modellerna kan du helt förvandla utseendet på de fyra väggarna i din lägenhet eller ditt hus. Eftersom den industriella stilen numera ivrigt används i designen av moderna barer och restauranger kommer denna kollektion också att vara den perfekta dekorationen för utformningen av sådana interiörer.
    Lamporna från FLORA-familjen är anpassade till klassiska glödlampor av E27-typ, men för att uppnå en varmare och mer dekorativ effekt är det idealiskt att välja en glödlampa i vintage-stil.

    Kollektionen innehåller:
    - FLORA hängande lampa MLP7985
    - FLORA hängande lampa MLP7986.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: