Övriga produkter

    VIMINI NATURAL WOOD hängande lampa 1xE27

    PRODUKTKOD: MLP7990

    849,60 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Vimini lampkollektion - flätade lampor - exotik som serveras på en bricka

    På grund av den ökande populariteten av en ekologisk livsstil har tillverkaren MiLAGRO fokuserat sin uppmärksamhet på entusiaster av denna stil när han skapade Vimini lampkollektionen. Vimini-familjen består av fyra hängande lampor, två i rå, ofärgad form och två lampor med vita skärmar. Alla lampskärmar i den här familjen är tillverkade av korg, genom vilken ljuset lyser vackert.
    Vimini-modellerna lyser inte bara upp interiörer väl, utan skruvar också upp sin visuella attraktion och ger lätthet och frihet till hela arrangemanget. De är särskilt iögonfallande i bohointeriörer, eftersom de kombineras på ett lysande sätt med den färgrikedom som förknippas med den här stilen. Men de kan också passa utmärkt i moderna hem, där de bryter upp den ofta svala, minimalistiska inredningen och ger den en mysig känsla.
    Trenden för organiska, naturliga lampor harmonierar med ljusa, rymliga rum fyllda med rått trä och många krukväxter. Placerade i matsalen lyser de behagligt upp bordet under gemensamma måltider. Om de däremot hänger på vardera sidan av sängen i sovrummet skapar de en harmonisk och stämningsfull atmosfär där man kan slappna av helt och hållet.
    Kollektionen omfattar:
    - Vimini hängande lampa MLP7990
    - Vimini hängande lampa MLP7991
    - Vimini hängande lampa MLP7992
    - Vimini hängande lampa MLP7993
    . />- Vimini hängande lampa MLP7994
    - Vimini hängande lampa MLP7995
    - Vimini hängande lampa MLP7996
    - Vimini hängande lampa MLP7997
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: