Övriga produkter

    Kinkite VERDE GREEN 1xE27

    PRODUKTKOD: MLP7872

    704,40 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    VERDE lampkollektion - ansiktet av stil och elegans
    Den nya VERDE-produktfamiljen från det polska varumärket MiLAGRO kommer att glädja alla som letar efter eleganta accessoarer med en ädel finish för sitt hem eller kontor. Kollektionen innehåller 10 olika modeller, inklusive vägglampor, runda och fyrkantiga taklampor, överhäng, samt en säng- och golvlampa. Varje förslag finns i färgen flaskgrön med fina guldaccenter.
    Belysning från kollektionen kommer att vara perfekt för både moderna interiörer, såväl som klassiska utrymmen och de som är inredda i en glamorös atmosfär. Ädla färger i kombination med en enkel men sofistikerad design gör att lamporna harmonierar perfekt med trämöbler och glänsande accessoarer. Eleganta vägglampor är perfekta för att belysa en hall, stora taklampor kan bli ljusets mittpunkt i ett stort vardagsrum, och en golvlampa med en extra LED-spot kommer att se perfekt ut precis bredvid en bekväm uszak-fåtölj. När det gäller hängande lampor är det bäst att installera dem över ett långt matrumsbord eller en köksö.

    Verde-kollektionen - den ljusaste punkten i ett arrangemang
    Den unika VERDE-kollektionen är inte bara en stilren design och tidlösa färger, utan också högsta standard på hantverket, så att den kommer att uppfylla förväntningarna hos de mest krävande kunderna. Kvaliteten garanteras av de utmärkta råvaror som lamporna tillverkas av, samt det faktum att alla lampor tillverkas uteslutande i polska fabriker.
    Verde-lamporna är anpassade för glödlampor av typen E27, och en av vägglamporna och golvlampan kräver dessutom en ljuskälla av typen mini GU10.

    Kollektionen VERDE omfattar:
    - Vägglampa MLP7872
    - Vägglampa med extra LED-ljuskälla MLP7335
    - Kvadratisk taklampa MLP7874
    - Kvadratisk taklampa 50 cm MLP7875
    - Cirkulär taklampa MLP7876
    . />- Rund taklampa 50cm MLP7877
    - Rund taklampa 60cm MLP7878
    - Pendellampa MLP7879
    - Sänglampa MLP7880
    - Golvlampa med extra LED-ljuskälla MLP7881
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: