Övriga produkter

    HARALD GOLD/WHITE 1xE27 hängande lampa

    PRODUKTKOD: MLP7243

    890,40 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    HARALD lampkollektion - stil och elegans
    Eleganta HARALD-lampor från det polska märket MILAGRO är en hyllning till älskare av minimalistiska accessoarer i starka färger. Den här familjen omfattar en modell av hängande lampa i så många som fyra olika färgkonfigurationer: rent vitt, marinblått, svart och flaskgrönt. Den största fördelen och dekorationen hos dessa produkter är den klassiska, halvcirkelformade lampskärmen med en diameter på 30 centimeter, som på insidan är färdigställd i guld och på ovansidan dekorerad med en slående detalj också i guld.
    Harold-lampor gläder med en utmärkt kombination av ren form och ädla färger, därför passar de perfekt in i klimatet i interiörer arrangerade i olika stilar. De kommer att se perfekta ut över ett träbord i en klassisk matsal, över en soffa i ett modernt vardagsrum och över en säng i ett glamouröst sovrum. För att maximera lampornas unika färgsättning är det värt att se till att rummet innehåller andra accenter i liknande färg. Det kan vara en flaskgrön vägg, en mjuk hörnsoffa med marinblå klädsel eller svartvita affischer i enkla guldramar.
    HARALD-kollektionen - en modell, obegränsade möjligheter
    HARALD-lampor, som är designade och tillverkade i MiLAGRO-märkets polska produktionsanläggningar, är ett förslag för verkligt krävande användare. Fantastisk design i kombination med omsorgsfullt hantverk kommer att glädja de största esteterna. Dessutom gör användningen av endast material av bästa kvalitet lamporna mycket motståndskraftiga mot skador och tidens gång kommer inte att skrämma dem. De kommer därför att vara en fröjd för ögat i många år. Det är också värt att nämna att lamporna är höjdjusterbara (i intervallet 40-80 cm), så det är lätt att anpassa dem till rummets behov.
    Haralds lampfamilj består av följande modeller:
    - Hängande lampa i vit-guld MLP7724
    - Hängande lampa i grön-guld MLP7694
    - Hängande lampa i marin-guld MLP7695
    - Hängande lampa i svart-guld MLP7244.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: