Övriga produkter

    Taklampa LINO WHITE / LENEN 3xE27

    PRODUKTKOD: MLP7500

    1 480,80 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LINO-lampor - linets magi
    Vad är det unika med LINO-lampor designade av det polska märket MiLAGRO? Högkvalitativt linne användes för att göra deras lampskärmar. Dess struktur är synlig och tyget är inte klumpigt och släpper igenom ljuset. Som ett resultat blir belysningen i ett rum mycket delikat och subtil. Linne-lampskärmarnas råhet kompletteras av metallhandtag i kallgrå nyanser. Denna något asketiska design bryts upp av gulddetaljer som ger helheten en touch av glamour. LINOs lampkollektion är mycket omfattande. Den består av så många som 10 unika lampmodeller som kompletterar varandra perfekt. Detta gör det möjligt att belysa flera rum i ett hus på ett sammanhängande sätt och även att anpassa lampmodellerna till våra individuella behov.
    Kollektionen domineras av enkla och geometriska former, varför dessa lampmodeller kommer att passa i moderna interiörer med fokus på ljusa färger och naturmaterial. Det sistnämnda kommer att gå bra ihop med linne.
    Linjen LINO - högsta kvalitet på hantverket

    Linjen LINO omfattar taklampor - runda och fyrkantiga, med tre eller två ljuspunkter. Dessutom finns det två vägglampor, en hängande lampa samt en skåplampa och en stålampa. Dessa kommer att visa sig användbara som ytterligare ljuskällor. Var och en av dessa lampmodeller har utrustats med lämpligt antal punkter för en E27-ljuskälla, och en av vägglamporna har en extra GU10-punkt. Man har också sett till att lamporna är tillverkade av högkvalitativa material. På så sätt kan du njuta av belysningens perfekta utseende i många långa år.
    LINO-serien levereras med en tillverkargaranti.

    I LINO-kollektionen ingår följande lampmodeller:
    - Vägglampa MLP7493
    - Vägglampa MLP7494
    - Rektangulär taklampa med två ljuskällor MLP495
    - Rektangulär taklampa med tre ljuskällor MLP7496
    - Rund taklampa med två ljuskällor MLP7498
    . />- Rund taklampa med tre ljuskällor MLP7499
    - Rund taklampa med tre ljuskällor MLP7500
    - Pendellampa med tre ljuskällor MLP7501
    - Skåplampa MLP7502
    - Golvlampa MLP7503
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: