Övriga produkter

    ERIK Pendellampa i svart/trä 2xE27

    PRODUKTKOD: MLP7225

    1 215,60 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    ERIK lampkollektion - industrialism i ett retroklimat

    Den unika ERIK lampkollektionen från det polska märket MiLAGRO är ett förslag för alla som vill kombinera flera designkoncept på ett eklektiskt sätt. Lampor med en klassisk, halvklotformad metallskärm, upphängda av långa trådar lindade runt runda träbalkar passar perfekt in i klimatet av skandinaviska, industriella och vintageinteriörer.
    Kollektionen ERIK innehåller en liten konsol och tre taklampor som innehåller två, tre och fem ljuskällor. Var och en finns i två färgvarianter - med en solid svart skärm och en med klar, ljusare gnidning. Tack vare denna mångfald kan ERIK-lamporna användas på många olika sätt i interiörer, häng dem individuellt på de mest representativa platserna eller skapa valfria ljuskompositioner av dem. Hängande taklampor blir perfekta över ett stort träbord med tydliga knutar och ringar eller över en bekväm fåtölj i en bokhylla. Vägglampor kommer perfekt att framhäva svartvita fotografier på en tegelvägg, en spegel över en byrå i vardagsrummet eller ersätta sänglampor i sovrummet.

    Lampfamiljen ERIK - produkter för krävande kunder

    Den unika, eklektiska kollektionen ERIK-lampor från det polska märket MiLAGRO gläder inte bara med sin unika design och sitt breda användningsområde, utan också med kvaliteten på utförande och funktionalitet. Dessa lampor tillverkas helt och hållet i Polen av noggrant utvalda material, så du kan vara säker på att de kommer att hålla i oklanderligt skick under lång tid. Vägglampor och ERIK-pendlar är anpassade för klassiska E27-lampor, men för att uppnå en ännu mer dekorativ effekt är det värt att välja dekorativa lampor, med en intressant form och en synlig glödtråd.

    ERIK lampkollektionen omfattar:
    - Vägglampa i svart färg MLP7224
    - Enkel taklampa i svart färg MLP7225
    - Trippeltaklampa i svart färg MLP7226
    - Femdelad taklampa i svart färg MLP7227
    - Vägglampa, Melangefärgad MLP7228
    - Enstaka taklampa, melangefärgad MLP7229
    - Tredubbel taklampa, melangefärgad MLP7230
    - Femdelad taklampa, melangefärgad MLP7231
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: