Övriga produkter

    Bali Square White infälld armatur

    PRODUKTKOD: ML0077

    362,40 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    BALI lampor - infälld belysning från MiLAGRO
    Infälld belysning är en av de lampmodeller som är perfekta för arbetsrummet, kontoret, det stora vardagsrummet eller köket. Deras stora fördel är att vi kan anpassa antalet ljuspunkter inte bara till rummets storlek utan också till individuella behov och preferenser. Modellerna i BALI-serien är små - var och en är 97 mm bred och 45 mm hög, vilket gör att de kan placeras symmetriskt och exakt. Det är också viktigt att ljuspunkten kan förlängas, vilket säkert ger en unik karaktär åt en sådan armatur.
    BALI-kollektionen består av fyra unika infällda armaturer med modern design - två runda och två fyrkantiga, i svart och vitt. Å ena sidan innebär en sådan neutral färgskala att lamporna från MiLAGRO lätt kan "smälta in" i vilket tak som helst, och å andra sidan kan de matchas med tillbehör och andra element i inredningen i mer uttrycksfulla färger.
    BALI-serien - högkvalitativt utförande
    Lamporna från BALI-kollektionen är tillverkade av noggrant utvald, högkvalitativ aluminium. Detta material är en garanti för hållbarhet, tack vare vilken ljuspunkterna kommer att lysa upp inredningar i många år. Den höga kvaliteten på armaturer från MiLAGRO-märket framgår också av den skyddsgrad som tilldelats dessa lampor - IP20. Detta innebär att BALI-lamporna är effektivt skyddade mot skadligt och oönskat inträngande av fint damm.
    BALI-lamporna levereras inte med glödlampor. Lamporna omfattas av tillverkarens garanti.

    BALI-kollektionen består av följande lampmodeller:
    - Rund infälld armatur i vit färg ML0053
    - Rund infälld armatur i svart färg ML0060
    - Kvadratisk infälld armatur i vit färg ML0077
    - Kvadratisk infälld armatur i svart färg ML0084.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: