Övriga produkter

    Taklampa BEN BLACK/GOLD 3xE27

    PRODUKTKOD: MLP7021

    1 593,60 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    BEN - elegans i sin rena form

    Kollektionen BEN som skapats av det polska märket MILAGRO är en kvintessens av stil och klass. I serien ingår imponerande taklampor med en stor skärm. Modellen finns i fem färgvarianter: grädd med vitt, grått med vitt, grönt med guld, grått med guld och marinblått med guld. BEN-lampornas unika utseende säkerställs genom att färgerna i den yttre färgen ställs mot den inre färgen. Tack vare detta är lampan också en ytterst raffinerad dekoration.



    Taklamporna BEN passar utmärkt i ett vardagsrum eller sovrum som är inrett i en modern elegant eller klassisk stil. En fashionabel kombination av färger gör det möjligt att välja en modell som passar perfekt till inredningen. Kollektionen ser bra ut mot både ljusa och mörka väggar. Behagligt, mjukt ljus ger idealisk belysning utan att behöva installera andra ljuskällor, tack vare de tre ljuspunkterna. BEN-lampor är också ett utmärkt val för kommersiella utrymmen som hotell, restauranger eller foajéer t.ex. i en teater.

    BEN-serien - högsta kvalitet och stil

    BEN-kollektionen har tillverkats av högkvalitativ metall - ett material som valts ut för att vara reptåligt och ett tyg som behåller sitt goda utseende under lång tid. En stor fördel med lamporna är deras enkla montering och lämpliga dimensioner. Deras bredd och djup är lika med 50 cm och den optimala höjden är 35 cm. Detta ger möjlighet att hänga lamporna direkt över bordet eller sängen.

    Varje lampa som erbjuds har utrustats med plats för tre E27 o-ljuskällor (dessa ingår inte i uppsättningen). Dessutom omfattas lamporna av polsk produktion av en tillverkargaranti på 24 månader.

    BEN lampserien består av fyra unika modeller:

    - taklampa creme och vit MLP6454
    - taklampa grå och vit MLP6455
    - taklampa grön och guld MLP6453
    - taklampa grå och guld MLP6456
    - taklampa marinblå och guld MLP6457.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: