Övriga produkter

    TERRA bordslampa 1xE27

    PRODUKTKOD: MLP6292

    1 142,40 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Terra-lampor - klassiska lampor i en modern utgåva

    Den moderna kollektionen av Terra-inredningslampor har utformats av det polska märket MiLAGRO. De kännetecknas av en tidlös kombination av två ädla material - metall och naturligt trä. Kombinationen av svart och ljusbrunt ger ett intryck av en lätt uppvärmd modernitet. Tack vare denna färgkombination är lamporna i den här serien perfekta för minimalistiska hemutrymmen. Lampor från Terra-kollektionen kommer också att se väldigt bra ut i interiörer som upprätthålls i den mycket fashionabla skandinaviska stilen.

    Lamporna kännetecknas av en mycket minimalistisk, men samtidigt mycket effektiv design. De stående modellerna vilar på tre träben. Lampskärmarna är runda och ihåliga på insidan. Denna diskreta, geometriska form ger klass och lätthet till rummet. En stor fördel med den här kollektionen är mångfalden av dess element: en vägglampa, två stående lampor och en hängande lampa. Detta ger många arrangemangsmöjligheter. De harmonierar perfekt med dämpade färger: svart, grått, men även med mer vågade färger som flaskgrönt eller brunt. Det är en klassiker som aldrig kommer att gå ur modet.



    Terra-serien - lampor av polsk produktion

    Terra-serien från det polska märket MiLAGRO innebär att endast högkvalitativa råvaror används i produktionen. Svart, skadebeständig metall och förstklassigt, noggrant utvalt naturträ är en perfekt kombination som gör att lamporna kommer att tjäna sina ägare i många år. Dessutom har pendellampan en justerbar sladd. Det gör att den kan monteras var som helst: över matbordet eller över de högre hängande hyllorna. De små dimensionerna gör också att dessa lampor kan placeras var som helst i vardagsrummet eller sovrummet.

    Lamporna från Terra-serien har utrustats med plats för en eller tre ljuskällor av typen 60 W E27 (dessa kan köpas separat). Dessutom omfattas lampor från den här serien av tillverkarens garanti, som gäller i 2 år.

    Terra-serien omfattar följande lampor av polsk tillverkning:

    - vägglampa med en ljuskälla MLP6289
    - stående lampa med en ljuskälla MPL6292
    - pendel med tre ljuskällor MLP6290
    - pendel med en ljuskälla MLP6291
    - stående lampa med en ljuskälla MLP6293.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: