Övriga produkter

    Vägglampa SYDNEY 6W LED WHITE vänster

    PRODUKTKOD: ML6345

    738,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Sydney - minimalistisk design och klass

    Sydney lampserien från det polska märket MiLAGRO kombinerar minimalism och modernitet. Kollektionen innehåller 4 vägglampor, bland annat en höger- och en vänsterlampa i svart och vitt. Strålens enkla form med integrerad strömbrytare och lysdioder garanterar linjär belysning, medan den dekorativa sfären ger helheten en geometrisk form. Sydney-serien är tillverkad av material av bästa kvalitet, vilket garanterar en pålitlig effekt och effektivitet. Ett utmärkande drag för serien är den cirkulära basen med vilken den monteras på väggen. Ett sådant originellt element kommer säkerligen att visa sig användbart som en extra ljuspunkt i rummet.

    Vägglampornas moderna stil gör att de kan installeras i rymliga interiörer av dem med en lite djärv, postindustriell karaktär, såväl som mer klassiska med ett begränsat antal tillbehör. Möjligheten att välja lampornas arrangemang ger stor frihet i tillämpningen. På grund av sin enkla, geometriska form kommer SYDNEY-vägglamporna att vara perfekta för moderna, minimalistiska interiörer. I vardagsrummet kommer de att vara ett perfekt komplement till den huvudsakliga belysningen. Deras mjuka ljus kommer att skapa en mysig atmosfär. Det kommer också att vara lämpligt för ett tv-program. En intressant effekt kan också uppnås i sovrummet genom att hänga vägglampor symmetriskt på båda sidor av sängen precis ovanför nattduksborden.

    Sydney-kollektionen - Milagro-lampor

    Kombinationen av material av högsta kvalitet är ett kännetecken för MiLAGRO-märket. Lamporna från Sydney-kollektionen är tillverkade av extremt hållbar, slagtålig och lättstädad metall. De klassiska dimensionerna gör det möjligt att installera dem i praktiskt taget alla rum. Lampornas geometriska, universella form gör det möjligt att använda dem både som en intressant accessoar och som nattbelysning, t.ex. vid sängen.
    Lamporna från Sydney-serien är utformade för 6 W ljuskällor, vilket ger ett flöde på 420 och ett färgtemperaturvärde på 4000 K. Denna produkt levereras med 24 månaders tillverkargaranti.
    Lampserien Olympus innehåller:
    Kinkjet med en ljuskälla med en kula på höger sida i svart ML6346
    Kinkjet med en ljuskälla med en kula på höger sida i vitt ML6345
    Kinkjet med en ljuskälla med en kula på vänster sida i svart ML6348
    Kinkjet med en ljuskälla med en kula på vänster sida i vitt ML6347.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: