Övriga produkter

    SHELF BLACK LED-nattlampa med hylla 4W+5W+2W

    PRODUKTKOD: ML6344

    1 188,00 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    SHELF sängbordslampa med hylla

    Sheelf-serien från det polska märket MiLAGRO imponerar med sin enkelhet och unika design. Kombinationen av en klassisk, minimalistisk vägglampa med en hylla som innehåller strömbrytare är en bra lösning för sovrummet eller vardagsrummet. Modellen finns i två färgversioner: vit och svart, tack vare vilka den kan anpassas till praktiskt taget alla färgscheman, både mer dämpade och uttrycksfulla. En ytterligare fördel med den här serien är utrymmet för en usb-kabel, vilket gör det enkelt att koppla in och ladda telefonen nära sängen om det inte finns något uttag i närheten.

    Lampor från SHELF-kollektionen är perfekta för hotellrum, där gästerna uppskattar komfort och stil. Den här bekväma lösningen kommer att imponera med sin design och multifunktionalitet. Den här vägglampan kan installeras i en modern, minimalistisk inredning såväl som i ett klassiskt, elegant rum. Det enkla höljet passar in i alla utrymmen och gör det enkelt att matcha andra belysningselement. Det mjuka ljuset kommer att göra det trevligare att läsa en bok eller titta på TV på kvällen.

    Sheelf-serien - modern teknik från polsk produktion

    Vägglamporna från SHELF-kollektionen använder en energieffektiv LED-ljuskälla på 4W+5W+2W, och ljusflödet är 800 lumen. Färgtemperaturen är i sin tur 4000 K, vilket innebär att lamporna avger ljus med en neutral färg. Den här typen av ljus är mycket mångsidig och lämpar sig för både arbete och vila.

    Bredden på den enskilda vägglampan från märket MiLAGRO är 26 cm, dess djup är lika med 11 cm och dess höjd är 12 cm. Plattan som vägglampan är placerad på är också utrustad med ett praktiskt USB-uttag, som lämpar sig för laddning av en smartphone och andra elektroniska enheter två strömbrytare och en praktisk hylla. Kollektionen omfattas av en 2-årig tillverkargaranti.

    SHELF-serien består av två unika lampmodeller:

    - vägglampa i svart ML6344
    - vägglampa i vitt ML6343.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: