Övriga produkter

    Plafon MEGAN Ø480 mm 48W LED

    PRODUKTKOD: ML6397

    1 086,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    MEGAN-lampor - eleganta plafonder för den kräsne

    Lampor från MEGAN-kollektionen från det polska märket MiLAGRO representerar allt som krävs av modern takbelysning: de ger en optimal ljusstyrka, drar till sig ögonen med sin utmärkta design och kan enkelt styras med en fjärrkontroll. Serien innehåller två runda plafonder i vitt som skiljer sig åt i storlek. Den stora modellen har en diameter på 48 centimeter, den mindre 30 centimeter.

    Minimalistiska men ändå extremt eleganta, MEGAN-lamporna är ett idealiskt förslag för moderna interiörer. Den runda formen i kombination med subtila färger passar perfekt till vita möbler, enhetliga färger och släta texturer. Både den mindre och den större taklampan kan med framgång installeras i ett rymligt vardagsrum, såväl som i ett litet, ljust sovrum. I det sistnämnda är det bäst att hänga upp tavlan precis ovanför sängen, eftersom lampan kan ge en nästan magisk stjärnhimmelseffekt när lämplig funktion är aktiverad.

    MEGAN-kollektionen - perfekt design parat med funktionalitet

    Taklamporna i MEGAN-kollektionen fångar ögat med sin fantastiska design och imponerar dessutom med högsta kvalitet. De är tillverkade av mycket hållbar, skade- och tidstålig metall och modern plast. Den större modellen innehåller en 48 W LED-ljusmodul, medan den mindre modellen innehåller en 24 W LED-ljusmodul. Eftersom tillverkaren tar hand om användarna och vill ge dem maximal komfort har tillverkaren också utrustat båda plafonderna med fjärrkontroller, vilket bland annat gör det möjligt att slå på den blinkande stjärneffekten och ändra ljusets färg.

    Lampkollektionen MEGAN består av följande modeller:
    - Takplafond med en diameter på 48 cm ML6397
    - Takplafond med en diameter på 38 cm ML6396.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: