Övriga produkter

    TERMA BLACK 28W LED IP44 Ø360 mm

    PRODUKTKOD: ML6404

    645,60 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TERMA-serien - plafonder för din inredning

    Terma-serien består av fyra unika plafonder. De utmärker sig genom sin moderna och minimalistiska design. Deras runda form och mjuka linjer samt perfekt utarbetade detaljer kommer att glädja även de mest krävande esteterna. Plafonder från MilAGRO är ett bra sätt att belysa ett sovrum, vardagsrum eller matsal på ett subtilt sätt. De kommer att visa sig vara perfekta om vi inte vill att den valda lampan ska ha en design som påtvingar en specifik stil. Deras stora fördel är dessutom energieffektiviteten. Den installerade LED-ljuskällan på 28 W gör det möjligt att göra betydande elbesparingar.

    Plafonds från TERMA-serien finns i två färgversioner av höljet: vit och svart. Två storlekar finns också tillgängliga, vilket gör att lamporna kan anpassas till rummets dimensioner enligt önskemål. Diametern på den mindre plafonden är 280 mm och höjden är 40 mm. Den större modellen har å andra sidan en diameter på 360 mm. Dess höjd är också 40 mm.

    TERMA lampor - minimalistisk design från Eko-Light

    TERMA lampor är mycket hållbara och säkra att använda. De är tillverkade av noggrant utvald plast och slitstark metall. Plafonderna beskrivs med skyddsnivån IP44, vilket innebär att de är skyddade inte bara från skadligt damm utan även från fukt. De kan därför med framgång installeras i till exempel badrum, källare eller vindar.

    Plafons ger ett för ögat mycket behagligt neutralt ljus med en färgtemperatur på 4000K. Ljusflödet motsvarar i själva verket 1260 lumen. Den nominella spänningen för denna lampa är 230V och strömfrekvensen är 50Hz. Produkten omfattas av tillverkarens garanti.

    Terma-serien - designad och tillverkad av Eko-Light - består av fyra exceptionella lampmodeller:

    - TERMA plafond i vitt med en diameter på 280 mm ML6401
    - TERMA plafond i svart med en diameter på 280 mm ML6402
    - TERMA plafond i vitt med en diameter på 360 mm ML6403
    - TERMA plafond i svart med en diameter på 360 mm ML6404.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: