Övriga produkter

    Plafon NOTE PINK 40W LED Ø480 mm

    PRODUKTKOD: ML6184

    907,20 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Plafond NOTE - en resa till månen



    Lampan NOTTE från det polska märket MiLAGRO är ett förslag som passar perfekt för ett barnrum. Denna runda, lättmonterade plafond med en diameter på 48 centimeter är dekorerad med ett motiv av månen och stjärnorna, som när de tänds lyser med ett behagligt, mjukt ljus. För din bekvämlighet är lampan utrustad med en fjärrkontroll, som gör att du kan kontrollera ljuset, ändra dess intensitet samt dess färg.

    Plattan NOTTE har utformats med de yngsta i åtanke, varför den lämpar sig bäst som sängbordslampa för ett spädbarn eller förskolebarn. Den här modellen finns i tre färgvarianter: vit, rosa och blå, så att du enkelt kan matcha den med stilen i vilket barnrum som helst. Den kommer att se särskilt effektfull ut på en vägg eller ett tak som är dekorerat med ett molnmotiv. Den här modellen kommer att fungera bra i både ett småbarnsrum och ett barnrum.

    NOTAT - Polsk perfektion

    Lamporna styrs med fjärrkontroll. Därför kan vi, oavsett var vi befinner oss i rummet, aktivera den önskade effekten. Viktigt är att vi också kan ändra ljusets färg till varmt eller kallt - beroende på våra preferenser och rummets syfte.

    Plankens effekt är 40 W och den använder energieffektiva lysdioder. Det är också värt att notera att effekten av ljusflödet är 2800 lumen respektive. Å andra sidan sträcker sig värdet för färgtemperaturen från 3000K till 6000K, beroende på preferenser. Viktigt är att lamporna i den här serien levereras med en 24 månaders tillverkargaranti.


    Serien av inredningslampor NOTE som produceras av varumärket MiLAGRO består av plafonder i tre färgversioner:

    Vit plafond ML6182
    Rosa plafond ML6184
    Blå plafond ML6183.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: