Övriga produkter

    Plafon SWEET PINK 20W LED Ø400 mm

    PRODUKTKOD: ML6180

    748,80 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Plafond SWEET - barnens glädje

    Serien SWEET skapades av det polska märket MiLAGRO med de yngsta i åtanke. De unika plafonderna i form av en sagokanin kommer säkert att dra till sig de små barnens uppmärksamhet. Lamporna finns i två färgversioner: rosa, som definitivt kommer att se bäst ut i en liten flickas rum, och blå, som också kan dyka upp i en pojks hörna. Ett sådant stilfullt tillägg kommer säkert att ge variation åt utrymmet och ge det en unik, barnslig karaktär.

    Den unika kollektionen SWEET kombinerar det bästa. Den ger den perfekta belysningen för ett barnrum och kompletterar samtidigt dess arrangemang. Det behagliga ljuset kommer att göra ditt barns tid i sitt kungarike trevligare, och avsaknaden av utskjutande element kommer att hålla dem säkra. Ett bra alternativ är att placera SWEET-lampan ovanför sängen, vilket gör det lättare att somna och även gör det möjligt för ditt barn att lugna ner sig.

    SWEET-lampor - högsta kvalitet från ett polskt märke

    S SWEET-kollektionen består av två unika, lättmonterade plafonder med en diameter på 40 cm med LED-belysning. Höjden på vardera är 8 cm. Tack vare denna universella storlek kan de installeras även i ett mycket litet barnrum. Lamporna har tillverkats av material av högsta kvalitet, vilket gör dem extremt hållbara och fläckresistenta.

    Lampans effekt är 20 W, ljusflödet är 1400 lumen. Färgtemperaturvärdet är i sin tur 4 000 K. SWEET-serien omfattas av en 24 månaders tillverkargaranti. SWEET-serien av interiörlampor som produceras av varumärket MiLAGRO består av två unika lampmodeller:

    - plafond rosa ML6180
    - plafond blå ML6181.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: