Övriga produkter

    Plafon OSCAR GOLD 45W LED Ø530 mm

    PRODUKTKOD: ML6177

    1 020,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    OSCAR-lampor - en nattstjärna

    OSCAR-kollektionen består av två originella och mycket lättinstallerade plafonder med en diameter på 53 cm och en höjd på 7 cm. En sådan här snygg modell kommer att se bra ut även i ett litet rum. OSCAR-lamporna är tillverkade av plast av högsta kvalitet, vilket gör dem rep- och skadebeständiga, och kombineras med extremt hållbar metall. Ett utmärkande drag för den här serien är den stjärnliknande lampskärmen i två färger: guld och svart.

    Det faktum att OSCAR-lamporna styrs med fjärrkontroll är en stor bekvämlighet. Därför kan vi, oavsett var vi befinner oss i rummet, aktivera den önskade effekten. Viktigt är att vi också kan ändra ljusets färg - beroende på tillfälle och rummets syfte.

    OSCAR-kollektionen - polsk design

    Plankens effekt är 45 W. Modellen använder energieffektiva lysdioder. Det är också värt att notera att ljusflödet är 3150 lumen. Färgtemperaturvärdet är dock variabelt mellan 3000K och 6000K, beroende på humöret. Viktigt är att lamporna i den här kollektionen levereras med en 24 månaders tillverkargaranti.


    Serien OSCAR av inredningslampor som produceras av varumärket MiLAGRO består av två exceptionella lampmodeller:

    - guldplafond ML6177
    - svartplafond ML6178.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: