Övriga produkter

    Plafon GEA BLACK 36W LED Ø390 mm

    PRODUKTKOD: ML6394

    890,40 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    GEA-lampor - moderna plafonder av polsk tillverkning

    GEA-serien är en serie som består av två exceptionella plafonder: i vitt och svart. En sådan neutral och modern färgskala passar perfekt till modernistiska interiörer, där geometri och dämpade färger är dominerande. Beige, bruna, gråa färger samt svart och vitt passar utmärkt in.

    Plafonder från den här serien, upphängda från taket, kommer att vara ett särskilt bra komplement till andra typer av belysning i hemmet, även som spotlight. De kommer att fungera bra både i köket, i vardagsrummet och i sovrummet. Deras diameter är 390 mm och deras höjd är 70 mm. Tack vare detta kommer de att se mycket bra ut som självständiga ljuspunkter, men också i en större grupp av lampor.



    GEA-linjen - den senaste tekniken från det polska märket MiLAGRO

    GEA-linjen av lampor består av två plafonder. De är tillverkade av en mycket hållbar materialblandning: metall och plast. Detta gör lamporna mycket motståndskraftiga mot repor och andra skador. Denna hållbarhet bekräftas av plafondernas skyddsklass IP20. Det innebär att plafonderna är skyddade mot bland annat skadligt damm. GEA-modellen är mycket praktisk. Den har en variabel ljusfärg som sträcker sig från 3000K till 6000K. Den kan därför enkelt justeras för att passa dina behov. Den här lampmodellen är dessutom dimbar. Det är mycket enkelt att justera ljusfärgen med hjälp av fjärrkontrollen som ingår i uppsättningen. Ljusutgången är 2520 lumen. Plafonder från GEA-serien är utrustade med en LED-ljuskälla.

    GEA-lampor fungerar på 230V. Frekvensen för strömförsörjningen är i sin tur 50 Hz. Ljuskällans effekt är dock 36 W. Belysning från denna kollektion garanteras av tillverkaren i 24 månader.



    Lampor i GEA-serien - tillverkade av det polska märket MiLAGRO - består av två unika modeller:

    - vit plafond med variabel ljusfärg ML6393
    - svart plafond med variabel ljusfärg ML6394.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: