Övriga produkter

    Plafon BOB 40W LED Ø490 mm

    PRODUKTKOD: ML6174

    1 029,60 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    BOB-lampor - en lovord för enkelhet och funktionalitet

    Designade av det polska märket MiLAGRO är BOB-lamporna en kvintessens av god smak och okonstlad elegans. Dessa minimalistiska, runda plafonder med en diameter på 49 och 39 centimeter passar perfekt in i atmosfären i moderna, inhemska interiörer, liksom i funktionella kommersiella utrymmen: kontor, studier eller konferensrum.

    BIRs takplafonder kombinerar allt vi förväntar oss av inredningsbelysning: ett elegant utseende, maximal funktionalitet och optimala ljusstyrkor. Visuellt sett valde formgivarna den klassiska formen av en cirkel i mjölkaktig färg, men för att ge karaktär åt armaturerna har lampskärmarna berikats med tre kontrasterande linjer som korsar varandra i en vinkel som liknar bokstaven "A". En praktisk fjärrkontroll ansvarar för lampornas komfort, som gör det möjligt att kontrollera ljusets intensitet och även att ändra dess färg, som fungerar i de varma, kalla och neutrala områdena. En extra bonus är möjligheten att aktivera läget stjärnhimmel, ett alternativ som kan vara särskilt uppskattat när taket monteras över sängen i sovrummet eller över soffan i relaxhörnan.

    BIR-plafonderna kommer tack vare sin enkla form och universella färger att passa perfekt i både moderna och klassiska inredningar. I långa och smala rum eller rum med stor volym är det en bra idé att installera flera BOB plafonder bredvid varandra, helst i en raduppställning. Detta kommer att belysa utrymmet optimalt och samtidigt skapa en verkligt spännande visuell effekt.

    B BOB takplafonder - polsk teknisk tanke

    Minimalistiska BOB takplafonder är tillverkade av metall och modern plast, vilket gör dem hållbara och mycket motståndskraftiga mot skador. Lamporna fungerar med 40 W LED-lampor för den större modellen och 24 W för den mindre varianten. Både ljuskällan och fjärrkontrollen är en integrerad del av uppsättningen.

    Kollektionen av BOB taklampor innehåller:
    - Rund LED-plafond som styrs med fjärrkontroll, diameter 49 cm ML6174
    - Rund LED-plafond som styrs med fjärrkontroll, diameter 39 cm ML6391.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: