Övriga produkter

    Plafon LULU 40W LED Ø490 mm

    PRODUKTKOD: ML6170

    1 112,40 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LULU lampa - i geometrisk stil

    LULU lampa är ett av förslagen från MiLAGRO varumärke, som representerar en modern inställning till belysning. Även om plafonder vanligtvis förknippas med klassisk design, gör den geometriska formen och den skickliga kombinationen av plast och metall den här modellen till ett genomgående modernt projekt.

    Taklampan LULU är en hyllning till älskare av ordning och regelbundna former. Den har formen av en vit polygon med perfekt jämna sidor och en härligt symmetrisk struktur. Armaturens enkla form och enhetliga färgsättning har brutits av kromdetaljer, tack vare vilka helheten har fått ett uttryck och en tredimensionell effekt har fördjupats. På så sätt ser lampan mycket mer intressant ut mot taket och blir inte bara en ljuskälla utan också en verklig dekoration av inredningen. Detta gäller särskilt när interiören är inredd i kontrasterande monokromatiska färger och de geometriska mönstren är en viktig dekorativ accent. Det kan alltså vara ett minimalistiskt inrett sovrum, ett modernistiskt vardagsrum eller en modern badsalong.

    LULU takarmatur - suverän design, högsta funktionalitet

    LULU takarmatur är tillverkad av plast och metall av utmärkt kvalitet, och tillverkaren såg till att alla detaljer arbetades ut med största omsorg. En ytterligare hyllning till användaren är en praktisk fjärrkontroll, som gör att du kan styra ljusets intensitet och låter dig fritt välja dess färg. Beroende på aktuella behov kan den vara varm, kall eller neutral. En otroligt intressant och spektakulär funktion hos lampan är den så kallade stjärnhimmelseffekten. Tack vare denna funktion, som också kan aktiveras på distans med en fjärrkontroll, kan du känna dig som om du befinner dig i ett astronomiskt observatorium i ditt eget hem och njuta av en fantastisk utsikt över stjärnorna ovanför dig.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: