Övriga produkter

    Plafon BONO 36W LED Ø390 mm

    PRODUKTKOD: ML6398

    736,80 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Plafond BONO - natthimmelseffekt

    Kollektionen BONO från det polska märket MiLAGRO är en ovanlig kombination av enkel design och toppmodern teknik. I serien ingår en plafond formad som en oregelbunden snäcka. Dess sanna skönhet framträder dock först efter mörkrets inbrott, när utrymmet fylls med gnistrande ljus som skapar effekten av en stjärnhimmel. Beroende på dina önskemål kan ljusets färg justeras fritt. En stor bekvämlighet vid användningen av lampan är möjligheten att växla belysningen från praktiskt taget var som helst med hjälp av fjärrkontrollen.

    BONO plafond passar perfekt in i moderna, mycket minimalistiska inredningar, såväl som i de mer eleganta. En sådan här snygg pryl kan med framgång placeras på ett hotell, en restaurang eller i ett väntrum. Dessutom är den glänsande stjärneffekten perfekt för sovrummet eller vardagsrummet. Det behagliga ljuset från BONO-lampserien kan framgångsrikt kombineras med annan belysning som skapats av MiLAGRO.

    BONO-kollektionen - polsk kvalitet
    Den stora fördelen med BONO-lampan är att den styrs med en fjärrkontroll. Därför kan vi oavsett var vi befinner oss aktivera den önskade effekten. Dessutom kan ljusfärgen, beroende på situationen, snabbt ändras till varm eller kall.

    Den BONO-kollektionen består av två plafonder. Den mindre har en diameter på 39 cm, medan den större har en diameter på 48 cm. Effekten på den mindre plafonden är 36 W och den större 52 W. Båda använder energibesparande lysdioder. Ljusflödet är 2520 respektive 3640 lumen. Färgtemperaturvärdet är i sin tur detsamma i båda fallen - det är 3000K + 6000K. Viktigt är att lamporna i den här serien levereras med 24 månaders tillverkargaranti.


    Serien BONO inredningslampor som produceras av varumärket MiLAGRO består av två exceptionella lampmodeller:

    stor tallrikslampa ML6399
    smal tallrikslampa ML6398.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: