Övriga produkter

    UNI hängande lampa 1xE27

    PRODUKTKOD: MLP64900

    1 076,40 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    UNI-kollektionen - barnens glädje
    Serien UNI från det polska märket MiLAGRO är en dröm som går i uppfyllelse för nästan alla flickor. Kombinationen av subtilt, delikat rosa med vitt och enhörningsmotivet gör den här lampan till ett måste i rummet för en fan av denna sagofigur. Kollektionen innehåller en vägglampa, en hängande lampa, en taklampa med två och tre ljuspunkter. Med denna serie kan du alltså skapa en sammanhängande inredning.

    Uni-lamporna är idealiska för ett barnrum, som de ger en unik karaktär. Seriens klassiska stil med en antydan till elegans och enhörningsmotivet, samt med fina kristaller, kommer att fungera bra i inredningar med en minimalistisk, lätt elegant inredning med ett begränsat antal accessoarer. Vägglampor, taklampor och hängande lampor, med sin enkla, geometriska form och stilfulla tillägg, passar bra i moderna rum med ljusa pastellfärger. Deras mjuka ljus kommer att skapa en mysig atmosfär. Det kommer också att vara lämpligt för att få ditt barn att somna. En intressant effekt kan också uppnås i sovrummet genom att hänga vägglampor symmetriskt på båda sidor av sängen precis ovanför barnets nattduksbord.
    Uni-serien - en kvalitetsgaranti från den polska tillverkaren
    En kombination av högkvalitativ metall, tyg, trä och små kristaller är anpassad till glödlampor med E27-trådar. Beroende på den specifika modellen kan lampan kräva 1, 2 eller 3 separata ljuskällor (ingår inte). Dessutom omfattas hela lampserien av tillverkarens garanti på 24 månader.
    Hanterad av det polska tillverkarmärket MiLAGRO, UNI-kollektionen som är idealisk för en flicka omfattar följande typer av belysning:
    - vägglampa MLP6489
    - pendel med en ljuspunkt MLP64900
    - taklampa med två ljuspunkter MLP6491
    - taklampa med tre ljuspunkter som är placerade parallellt MLP6492
    - taklampa med tre ljuspunkter som är placerade bredvid varandra MLP6493.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: