Övriga produkter

    Kinkiet LUPO BLACK/GOLD 1xE27

    PRODUKTKOD: MLP6269

    727,20 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LUPO - en fläkt av modernitet

    Kollektionen LUPO har skapats av det polska märket MiLAGRO. Lampor från den här serien är en riktig godbit för fans av den industriella stilen i en något mer subtil, elegant utgåva. Serien omfattar en vägglampa, en hängande lampa med en och tre ljuspunkter samt en stående lampa. Ett utmärkande drag i den här kollektionen är lampskärmen, som trots sin konstruktion och de "tunga" material som används skapar en extremt lätt form. Den gyllene trådskärm i en stark trapetsform är placerad på en enkel struktur som finns i svart eller vitt. Den här designen kommer att smälta in perfekt i loftstilen, stränga interiörer. Lampans skönhet kommer säkert att betonas av vitt, grått, grafit, rått trä och även tegel.

    LUPO-lampor kommer att fungera mycket bra som en ljuskälla i ett rymligt vardagsrum, hemmakontor, sovrum eller kök. Flera lampor från den här serien kommer att se extremt imponerande ut i ett rum. Trådskärmen släpper igenom ljuset samtidigt som den vackert visar den glödlampa som är placerad i den.

    LUPO - polsk produktion från MiLAGRO

    Endast noggrant utvalda material av högsta kvalitet har använts för att tillverka denna serie. Fokus ligger här på metall - motståndskraftig mot repor och alla typer av mekaniska skador.

    En ytterligare fördel med hängande lampor är möjligheten att justera deras höjd, tack vare vilken de kan hängas var som helst, även på ett bord eller en soffa. Detta varierar mellan 50-90 cm. Alla lampmodeller har plats för E27-ljuskällor (glödlampa ingår inte). Serien garanteras av det polska varumärket MiLAGRO. Den uppgår till 2 år.


    LUPO-kollektionen från det polska varumärket MiLAGRO är:

    - vägglampa vit med gulddiffusor MLP6265
    - vägglampa svart med gulddiffusor MLP6269
    - hängande lampa med en ljuskälla svart med gulddiffusor MLP6270
    - hängande lampa med en ljuskälla vit med gulddiffusor MLP6266
    . />- Pendellampa med tre ljuskällor svart med guldskärm MLP6271
    - Pendellampa med tre ljuskällor vit med guldskärm MLP6267
    - Stående lampa guld med svart skärm MLP6272
    - Stående lampa guld med vit skärm MLP6268
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: