Övriga produkter

    Plafon BALL 18W LED Ø400 mm

    PRODUKTKOD: ML6179

    580,80 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    BALL - skapad av passion för fotboll

    Lampan BALL från det polska märket MiLAGRO är ett förslag för riktiga fotbollsälskare. Den runda taket i form av en boll är en ovanlig lösning som kommer att visa sig användbar i ett barnrum.
    Det behagliga ljuset kommer att skapa den rätta sportiga atmosfären. BALL-lampan är en variant på den klassiska taklampan.

    En sådan magisk, slående taklampa kommer naturligtvis att fungera perfekt i både ett barns och en tonårings sovrum. Tack vare sin unika design kommer den att ge det en särskilt originell karaktär. Den stämningsfulla atmosfären kommer garanterat att glädja alla som gillar sport. I dagsljus ser BALL-lampan lika imponerande ut och utgör ett intressant tillägg till inredningen. Mjukt glänsande vitt i kombination med svart kommer att se bra ut mot bakgrunden av regnbågens alla färger, särskilt grönt.

    BALL-serien - ett unikt förslag från det polska märket MiLAGRO

    BALL-lampan är mycket enkel att installera. Taket har en diameter på 40 cm, medan höjden är 6 cm. Modellen är tillverkad av högkvalitativ och noggrant utvald plast. Den kombineras med lika hållbar metall. Som ett resultat av detta är lampans ljuseffekt inte sämre än tillverkningens hållbarhet.

    Plankens effekt är 18 W och den använder energisnåla lysdioder. Färgtemperaturvärdet är 4000K, vilket innebär att det är ett behagligt, naturligt ljus. Det är värt att notera att den här lampan levereras med 24 månaders tillverkargaranti.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: