Övriga produkter

    SOHO GOLD 24W LED hängande lampa

    PRODUKTKOD: ML6156

    4 068,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Lampor SOHO - belysning som inte liknar någon annan

    Den ovanliga kollektionen SOHO är ytterligare ett exempel på det polska varumärket MiLAGROs moderna inställning till design. Den här familjen omfattar två hängande lampor i guld och svart, som vid första anblicken ser mycket diskreta ut, men som vid närmare granskning förvånar med sitt antal detaljer. Deras runda, ringliknande lampskärmar är gjorda av dussintals noggrant utskurna geometriska former: cirklar och polygoner i olika storlekar och diametrar, arrangerade i en intrikat krans.

    Hängslamporna från SOHO-kollektionen är en riktig godbit för älskare av icke-standardiserade designlösningar, som kombinerar både maximal funktionalitet och exceptionell originalitet i formen. Belysning från den här serien kan jämföras med ett verk av tillämpad konst: en abstrakt komposition av former, direkt från den bästa hantverkarens verkstad.

    SOHO-lampor är ett förslag som passar perfekt för rymliga interiörer, där alla detaljer är valda med stor omsorg. Guldvarianten passar perfekt in i ett glamoröst vardagsrum i boho-stil eller hjälper till att belysa en lyxig studiolägenhet. Å andra sidan kan ljuskronan i intensivt svart vara en intressant accent i en modern inredning eller utgöra ett utmärkt stöd för ett loftutrymme, där den tydligt framträder mot bakgrunden av grå betong eller väggpaneler i trä.

    SOHO-kollektionen - skönheten i tillämpad konst

    Lampor från SOHO-serien tillhör den här typen av ljuskronor, som gör sig bäst på egen hand - som den centrala ljuskällan i ett rum. Lyckligtvis innebär deras avsevärda dimensioner och de LED-lampor som används att de inte behöver något extra företag och framgångsrikt lyser upp även stora interiörer. SOHO-lamporna har en diameter på 50 centimeter och deras skärm, gjord av geometriska metallplattor, är 8 cm hög. De fyra repen som förbinder skärmen med den cirkulära rosetten kan justeras från 50 till 100 cm, så att du enkelt kan anpassa ljuskronan till rummets höjd.

    Den spännande, geometriska serien av SOHO-lampor består av följande artiklar:
    - LED-pendeltaklampa, på rund rosett, svart ML6157
    - LED-pendeltaklampa, på rund rosett, guld ML6156

    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: