Övriga produkter

    TORINO WHITE 24W LED-pendellampa

    PRODUKTKOD: ML6140

    3 224,40 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TORINO-lampor - modern design när den är som bäst

    Den exceptionella kollektionen av TORINO-lampor kommer inte att lämna någon oberörd. Designers från det polska varumärket MiLAGRO har skapat en serie av två extremt moderna lampor, vars största kännetecken är en spännande lampskärm med en diameter på 46 centimeter, konstruerad av koncentriskt arrangerade plattor av olika bredd och höjd.

    Hängande lampor från TORINO-serien är ett förslag för alla som inte är rädda för icke-standardiserade lösningar och starka accenter i interiörer. Dessa originella och extremt imponerande ljuskronor fokuserar definitivt uppmärksamheten och gör resten av inredningen till en bakgrund för dem. Den här typen av belysning kommer därför att se bra ut i sällskap med solida färger, släta texturer och enkla, minimalistiska möbler som geometriska skinnsoffor, vitrinskåp i glas och konsoler i metall. En särskilt intressant visuell effekt kan uppnås genom att välja en TORINO-lampa i motsatt färg till resten av inredningen. En svart modell kommer att vara en utmärkt kontrast till vita väggar, medan en vit modell kommer att lysa upp ett mörkt utrymme och bryta monotonin i arrangemanget.

    TORINO-lampor - en klass för sig

    TORINO-pendellampor förtjusar med sin extraordinära design, men utseendet är inte deras enda tillgång. Anmärkningsvärt är också det noggranna hantverket, uppmärksamheten på alla detaljer samt kvaliteten på de material som används. Dessa moderna förslag från varumärket MiLAGRO är tillverkade av pulverlackerad metall och akryl, vilket gör dem hållbara och motståndskraftiga mot skador. Den ovanliga, koncentriska skärmen av rektangulära plattor är upphängd på tre delikata linor som kan justeras från 50 till 100 centimeter, tack vare vilka lampans höjd enkelt kan anpassas till förhållandena i rummet.
    TORINO-lampor har en 24W glödlampa, 480 Lm ljusflöde och en varm, vit färg på 3000K.

    Den moderna TORINO-serien innehåller följande förslag:
    - Takpendellampa med rund rosett och en skärm med 46 diameter, vit ML6140
    - Takpendellampa med rund rosett och en skärm med 46 diameter, svart ML6141.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: