Övriga produkter

    Vägglampa RAIN 45cm 10W

    PRODUKTKOD: ML6095

    823,20 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    RAIN lampa - badrumsbelysning i modern stil

    Den eleganta badrumslampan RAIN från det polska märket MiLAGRO är ett erbjudande som skapats för entusiaster av minimalism och funktionalitet i en absolut modern utgåva. Tack vare den kommer utrymmet ovanför spegeln och tvättstället att bli perfekt upplyst, och själva lampan kommer att vara ett utmärkt dekorativt element och en intressant accent mot resten av arrangemanget.


    Den moderna badrumslampan RAIN ser ut som en rektangulär remsa med rundade hörn, vars omkrets lyser med neutralt ljus från en 10W LED-lampa. Den här vägglampan är upp till 45 centimeter lång och sitter på en praktisk, förkromad arm, så att den belyser utrymmet nedanför exakt och gör det lättare att använda spegeln och handfatet. På så sätt går den dagliga grooming, smink eller mindre kosmetiska retuscheringar smidigare och är mer precisa.

    Badrumsvägglampan RAIN är på grund av sin minimalistiska form och färgsättning, som är en kombination av glänsande krom och rent vitt, en lösning som lämpar sig bäst för moderna inredningar. Det kan vara ett badrum i ljusa färger eller tvärtom i trendiga mörka toner, med silverdetaljer, ett bänkskåp med tvättställ och stora glasade ytor.

    Kollektionen RAIN - ett äktenskap mellan stil och funktionalitet

    Den ytterst imponerande RAIN-lampan, som en belysningsarmatur avsedd för installation i rum med hög luftfuktighet, har skyddsnivå IP 44. Det innebär att även om den stänks med vatten kommer den inte att skapa någon fara för användaren. Noggrant utvalda material som lampan tillverkats av, samt stor uppmärksamhet på detaljer garanterar att belysningen kommer att överleva i oklanderligt skick i många år.

    Dedikerad till badrum, omfattar RAIN-kollektionen:
    - LED-vägglampa 10W i krom ML6095.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: