Övriga produkter

    Kinkiet BAY 10W

    PRODUKTKOD: ML6006

    794,40 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    BAY-lampan - minimalism när den är som bäst

    Bay-kollektionen, designad av ett polskt märke, är en sann kvintessens av minimalism. Den består av endast en vägglampa, som förtjusar med sin enkla, geometriska form, ädla färger och utmärkta funktionalitet.

    Den moderna vägglampan BAY är en lampa som - något i motsats till sin minimalistiska form - har ett extremt brett användningsområde. Den kommer att bevisa sitt värde överallt där det finns ett behov av extra, kraftfull punktbelysning, men det mest rekommenderade utrymmet är badrummet. BAY-vägglampan har formen av en 14 centimeter lång platt, förkromad remsa som är monterad på ett litet fäste som är monterat på väggen på en rektangulär rosett. Ljuskällan i form av en LED-lampa är placerad längst ner på remsan, så att lampan lyser perfekt upp allt direkt under den. Den är därför perfekt lämpad att installeras ovanför spegeln och tvättstället eller i en alkov för att visa badrumstillbehör.

    Vägglampan BAY - belysning för speciella uppgifter

    Den enkla, minimalistiska vägglampan BAY är tillverkad av material av högsta kvalitet - metall och akryl, vilket gör den extremt hållbar och motståndskraftig mot skador. Den är också inte rädd för fukt och stänkvatten, eftersom den har en IP 44-skyddsklass, så när du installerar den i badrummet kan du vara säker på att den kommer att överleva i perfekt skick under lång tid. Det är också viktigt att notera att vägglampan BAY avger ljus med en neutral färg på 4000K.

    Kollektionen BAY innehåller:
    - LED vägglampa för badrum, krom ML6006
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: