Övriga produkter

    WILSON BLACK 2xGU10 taklampa

    PRODUKTKOD: MLP4851

    855,60 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    WILSON är en av de senaste modellerna från MiLAGRO. Serien består av fem element som finns i två attraktiva färgvarianter. Den kännetecknas av originell design förpackad i dämpade färger med en touch av modernitet.

    Kollektionen WILSON omfattar en vägglampa och fyra typer av taklampor: utrustade med två, fyra och tre ljuskällor. Den sistnämnda typen av lampa finns i två varianter: med ljuskällor arrangerade i en enda linje och arrangerade i form av en propeller. Det som utmärker dessa lampmodeller är det rörliga huvudet, som gör att du kan justera ljusets vinkel för att passa dina behov.

    Den finns också i två färgvarianter för var och en av de tillgängliga lamporna: i en kombination av svart med guld och i en kombination av vitt med silver. Därför kommer de att se bra ut, både i interiörer som underhålls i ljusa, såväl som i mörkare färgtoner. WILSON kommer att vara perfekt i till exempel kontorsutrymmen.

    MiLAGRO-produkter omfattas av en garantiperiod på 24 månader. Efter denna tid finns en specialiserad företagsservice tillgänglig.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: