Övriga produkter

    Plaza ytmonterad armatur 2xGU10 AR111 Vit

    PRODUKTKOD: ML4745

    805,20 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    PLAZA-lampor - minimalismens stora kraft

    Serien PLAZA från det polska märket MiLAGRO är ett förslag för alla som letar efter minimalistiska, men extremt funktionella och universella lösningar. Kollektionen innehåller enkla och dubbla infällda och utanpåliggande armaturer, alla med en enkel, geometrisk form och i två färgvarianter. De infällda armaturerna finns i svart eller svart och vitt, medan de utanpåliggande armaturerna finns i svart och vitt.

    Minimalistiska armaturer från PLAZA-kollektionen har skapats för moderna utrymmen där utmärkt design är lika viktigt som maximal funktionalitet. De kan därför användas i heminredningar som vardagsrum, kök eller hall, samt på kontor eller i konferensrum. De är idealiska för att belysa utrymmet ovanför en köksö, en boknisch i en bokhylla eller ett omklädningsrum. Infällda armaturer är idealiska när belysningen ska vara nästan osynlig och ligga helt i nivå med takytan. Om lamporna däremot ska vara ett extra dekorativt element och skapa en intressant accent på en slät yta är det bättre att välja ytmonterade armaturer - enkla med måtten 15x15x13 cm (längd x bredd x höjd) eller dubbla med måtten 30x15x13 cm.

    PLAZA-kollektionen - högsta kvalitetsstandard

    Moderna yt- och infällda armaturer från PLAZA-kollektionen kommer inte bara att uppfylla förväntningarna hos älskare av geometriska former, utan även hos dem som gillar hållbara och tåliga lösningar. Lampor från den här serien är tillverkade av metall av högsta kvalitet, så de kommer att överleva i perfekt skick under mycket lång tid. Den använda ljuskällan säkerställer en lämplig nivå av ljusstyrka i rummet. Tillverkaren rekommenderar användning av 12W AR111 GU10-lampor AR111 i armaturerna.

    Den eleganta, minimalistiska PLAZA-kollektionen omfattar:
    - Enkel infälld armatur, svart ML4740
    - Enkel infälld armatur, svart och vit ML4739
    - Dubbel infälld armatur, svart ML4742
    - Dubbel infälld armatur, ML4741
    - Enkel ytmonterad armatur, svart ML4744
    - Enkel ytmonterad armatur, vit ML4743
    - Dubbel ytmonterad armatur, svart ML4746
    - Dubbel ytmonterad armatur, vit ML4745
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: