Övriga produkter

    CATS hängande lampa 1xE27

    PRODUKTKOD: MLP4281

    648,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    CATS-lampan - idealisk inte bara för barn

    CATS-kollektionen från det polska märket MiLAGRO är ett erbjudande som skapats med tanke på alla kattälskare: de yngsta och de lite äldre. En enkel lampa med en cylinderformad lampskärm med en diameter på 30 cm och en höjd på 20 centimeter, dekorerad med en bild av ett sött djur, kommer att passa perfekt in i atmosfären i ett barnrum, liksom den kommer att vara en intressant dekoration i ett lekrum eller till och med en veterinärmottagning.

    CATS hängande lampa identifierar allt som förväntas av belysning i ett barnrum: den ger en optimal nivå av ljusstyrka och kompletterar samtidigt hela arrangemanget. Den här modellen kommer att harmonisera perfekt med pastellfärgade väggar, sagodekorationer och en mängd färgglada leksaker. Små älskare av fluffiga djur kommer säkert att uppskatta de realistiska bilderna av små katter på lampskärmen, och själva lampan blir för dem en perfekt dekoration och uppfyllelse av barndrömmar. En ytterligare fördel med CATS-modellen är möjligheten att justera längden på kabeln, så att du enkelt kan anpassa lampans höjd till rummets krav.

    CATS-kollektionen - högsta kvalitet "Made in Poland"

    En lampa till ett barnrum ska inte bara vara vacker och perfekt anpassad till den lilla innehavarens smak, utan också säker och hållbar. Modellen CATS från MiLAGRO har tillverkats helt och hållet i Polen och endast material av högsta kvalitet har använts: metall och PVC. För att säkerställa en lämplig ljusstyrka i inredningen är lampan anpassad till en 1xE27 typ 60 W ljuskälla.
    Samlingen CATS, som är utformad för installation i barnrum, innehåller:
    - Taklampa med en lampskärm med en diameter på 30 cm MLP4281.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: