Övriga produkter

    Lampa Sufitowa STAR 3xE27

    PRODUKTKOD: MLP1127

    1 278,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    De överdådigt dekorerade ljuskronorna från STAR-kollektionen är utrustade med tre E27-ljuspunkter. De är lämpliga för LED-lampor av alla wattstyrkor samt traditionella lampor i energiklasserna A++ till E. Viktigt är att wattantalet för var och en av dessa källor inte får överstiga 60 W, vilket innebär att lampan arbetar med en maximal effekt på 180 W. Bredden på denna lampa är 30 cm och höjden 33 cm.

    Ljuskronan från STAR-kollektionen kommer att vara ett perfekt komplement till barnrummen. Modellen från MiLAGRO finns i fyra färgvarianter: neutralgrå, ljusrosa, djupblå och i slående rosa. Kombinationen av charmiga stjärnor och gnistrande kristaller kommer att fånga ögat och glädja även de mest kräsna inredningsentusiasterna. Ljuskronan kommer att se mycket bra ut upphängd i ett rums mittpunkt, såväl som mot en vägg, till exempel över ett skrivbord eller en lekplats.

    Ljuskronorna i STAR-kollektionen levereras med en bruksanvisning och de komponenter som behövs för installationen. Lamporna omfattas också av tillverkarens garanti.
    "
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: