Övriga produkter

    Pendel lampa BASKET GRAY 3xE27

    PRODUKTKOD: MLP7217

    1 029,60 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    BASKET-lampor - en kollektion för den kräsne

    Samlingen BASKET från det polska märket MiLAGRO är ett förslag som kommer att glädja dem som letar efter kompletterande belysning i minimalistisk stil. Denna produktfamilj omfattar en praktisk vägglampa, en enkel pendel på en rund rosett, en tredubbel pendel på en rektangulär stav och en elegant sänglampa. Var och en av modellerna finns i tre färger: vit, svart och grå, vilket ger totalt upp till 12 lampvarianter och gör att du kan skapa ett sammanhängande belysningssystem i hela rummet.

    Lampor från BASKET-kollektionen är en idealisk lösning för moderna interiörer med en loft-, minimalistisk eller skandinavisk atmosfär. Hängande lampor och vägglampor med delikata skärmar av metalltrådar som är arrangerade i form av en diamant kommer att harmonisera perfekt med trä- och stålelement i köks-, vardagsrums- eller sovrumsinredningen. Hela arrangemanget kompletteras effektivt av en liten stående lampa med en klassisk lampskärm i form av en cylinder som står på en genombruten, diamantformad fot. Den senare kommer att vara perfekt på ett skrivbord, ett litet soffbord, en byrå eller ett nattduksbord. Det är värt att notera att tillverkaren har gjort det möjligt att justera höjden på hängande lampor, så att belysningen lätt kan anpassas till ens behov. I den tredubbla pendeln innebär detta också att varje lampskärm kan ställas in på olika höjd, vilket ger en intressant visuell effekt.

    Samlingen BASKET - kvalitet med ursprung i Polen

    Moderna lampor från samlingen BASKET har utformats och tillverkats i Polen, av det inhemska märket MiLAGRO. Endast material av högsta kvalitet har använts vid tillverkningen, vilket översätts till armaturernas hållbarhet och styrka. Lamporna är lämpliga för glödlampor av E27-typ, och tillverkaren rekommenderar att man väljer glödlampor med en maximal effekt på 60W.

    Lampkollektionen BASKET innehåller:
    - Trippelpendellampa i svart MLP7215
    - Trippelpendellampa i grått MLP7217
    - Trippelpendellampa i vitt MLP7213
    - Sänglampa i svart MLP7201
    - Sänglampa i grått MLP7202
    - Sänglampa i vitt MLP7202.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: