Övriga produkter

    ALAMBRE BLACK hängande lampa 1xE27 4W glödlampa ingår

    PRODUKTKOD: MLP4130

    597,60 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    ALAMBRE-lampor - kvintessensen av loft chic

    Den unika ALAMBRE-kollektionen från det polska varumärket MiLAGRO är ett förslag som är perfekt anpassat till behoven hos minimalister och fans av industriell atmosfär i inredningen. Namnet ALAMBRE hänvisar till en subtil hängande lampa med en diamantformad lampskärm i metall med genombruten metall. Denna modell finns i tre färgvarianter: vit, svart och grå.

    Pendellampan ALAMBRE passar tack vare sin spännande design och metallfinish perfekt in i loftutrymmen, där den harmonierar perfekt med betong, trä och rå tegel. Men den lätta lampskärmen i svart, vitt eller grått kan också harmonisera bra med pastellfärgade väggar, liksom de trendiga nyanserna djupgrönt, grafit och marinblått. När det gäller den avsedda användningen är lamporna från den här kollektionen perfekta som huvudljuskälla i ett rum, eller som extra belysning för mer skuggiga hörn: ett mediahörn eller en bokhylla. Den här typen av pendel kan också med framgång hängas över ett matbord, en byrå i ett vardagsrum eller en liten träkonsol i en hall.

    Kollektionen ALAMBRE - unik design parat med kvalitet

    Industriella lampor från kollektionen ALAMBRE drar i första hand till sig ögat med sin spännande form, men de förtjänar också uppmärksamhet av andra skäl. Det främsta är den högsta kvaliteten på hantverket och användningen av extremt hållbar och motståndskraftig metall vid tillverkningen. Lamporna är kompatibla med en E27-ljuskälla och ser särskilt imponerande ut med dekorativa diamantformade glödlampor. En sådan glödlampa ingick också i uppsättningen av tillverkaren.

    Kollektionen ALAMBRE innehåller:

    - Pendel lampa i svart MLP4130
    - Pendel lampa i vitt MLP4131
    - Pendel lampa i grått MLP4132.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: