Övriga produkter

    DIXON 7W LED HÄNGANDE LAMPA

    PRODUKTKOD: ML267

    553,20 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    "DIXON 267-lampan är en armatur med en enda neutralfärgad LED med en temperatur på 4000 K och ett ljusflöde på 490 lm. Ljuskällan är inrymd i ett fyrkantigt kubformat hölje i akryl som är avsett att hängas upp från taket med ett justerbart överhäng på mellan 20 cm och 100 cm. Lampans bredd är 12 cm och dess djup når 8 cm. LED-modulens effekt är 7 W, vilket motsvarar 46 W för en traditionell glödlampa. Lampans strömförsörjningsvärde är mellan 220 V och 240 V.

    Denna minimalistiska lampa DIXON 267 kan användas i många rum. Tack vare den vita färgen på höljet passar den perfekt in i alla utrymmen. Den kommer att se särskilt bra ut i minimalistiska interiörer som domineras av geometriska former. DIXON 267 kan kombineras till en uppsättning som består av praktiskt taget hur många armaturer och ljuskällor som helst. I en uppsättning bestående av tre lampor kan den till exempel installeras i köket ovanför bänkskivan.

    Hertillverkaren av DIXON 267-lampan ger 3 års garanti på den här modellen och låter dig dra nytta av support efter garantin."
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: