Övriga produkter

    PABLO 48W LED HÄNGANDE LAMPA

    PRODUKTKOD: ML231

    2 238,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    "Taklampan i Pablo-serien är en kombination av exceptionell design och hög teknisk prestanda. Lampan är utrustad med 48 W LED-moduler, som motsvarar lika mycket som 240 W av en traditionell glödlampa. Modulernas höga effekt översätts till exceptionell ljusstyrka. Ljusflödet är 3360 lm som lyser i en behaglig neutral färg på 4000 K. Produkten kännetecknas också av sina universella mått: höjd upp till 100 cm - justerbar, 72 cm bred och 12 cm djup.

    Pablo 231 är ett idealiskt val för små interiörer såväl som för mycket större interiörer. Ljusets höga ljusstyrka, den individuella inställningen av upphängningens avstånd från taket och den universella färgen gör att lampan kan användas i vardagsrum, sovrum, kök och matsalar. Den kan också med framgång användas på kontor och i mötesrum. Den här modellen kan också matchas med andra lampor från Pablo-kollektionen, vilket skapar ett sammanhängande arrangemang.

    Hertillverkaren ger en 24-månaders garanti för lampan, inom ramen för vilken han tillhandahåller kostnadsfria garantitjänster. Efter denna period är en specialiserad företagstjänst tillgänglig. "
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: