Övriga produkter

    HÄNGANDE LAMPA LOOP SVART 60W LED

    PRODUKTKOD: ML523

    2 126,40 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Taklampan från Loop-kollektionen har en originalformad, utbytbar LED-modul. Modulen är installerad i en matt svart armatur och har en effekt på 60 W, vilket motsvarar 300 W för en traditionell glödlampa. Detta kompletteras av ett ljusflöde på 4200 lm med en neutral behaglig färg på 3000 K. Lampan är 80 cm lång och 8 cm bred. Dess höjd kan justeras på sladden, så att den kan anpassas till olika typer av rum. Förutom lampan ingår de nödvändiga komponenterna för dess installation.

    Loop Black 523-lampan består av tre cirklar som vilar på en tunn stråle. Armaturen är ett utmärkt val för både vardagsrum, gästrum och matsalar. Produkten ser bra ut individuellt, men kan också komplettera ett sammanhängande arrangemang, som kommer att innehålla andra lampor från Loop-kollektionen.

    Hertillverkaren av MiLAGRO-lampor ger en 24-månaders garanti på lampan, inom ramen för vilken de tillhandahåller gratis garantiservice. Efter denna period är det möjligt att använda sig av en specialiserad företagstjänst.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: