Övriga produkter

    BOTTLE hängande lampa 3x5W LED

    PRODUKTKOD: ML433

    974,40 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    "Den pendlade taklampan Bottle 433 är mångsidig och praktisk tack vare tre ljuspunkter som kan justeras separat från 20 till 100 cm höjd. En sådan lösning möjliggör helt originell inredning av alla höjder. Lampan kännetecknas också av ett ljusflöde på 1050 lm med en iögonfallande färg på 4000 K, vilket garanterar ett mysigt inomhusklimat. Listan över fördelar avrundas av den låga moduleffekten på 15 W, vilket minskar energikostnaderna utan att påverka ljuskällans kvalitet.

    Den ovanliga karaktären hos lampan Bottle 433 gör den till ett idealiskt val för både moderna och mer klassiska inredningar. Lampan kommer att fungera bra i heminredningar såväl som i eleganta pubar och restauranger. Modellen Bottle 433 kan också komplettera arrangemanget där de andra lamporna från kollektionen har använts, vilket skapar en sammanhängande helhet.

    Lampor från MiLAGRO omfattas av en 24-månaders tillverkargaranti, inom ramen för vilken gratis garantiservice tillhandahålls, dessutom är det möjligt att efter utgången av ovannämnda period dra nytta av specialiserad företagsservice."
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: