Övriga produkter

    MERCURIO 12W LED VÄGGLAMPA

    PRODUKTKOD: ML330

    805,20 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    "Mercurio 330-lampan från MiLAGRO är ett exempel på en vägglampa med en mycket modern och spännande design. Förutom det slående utseendet är dess fördel den höga kvaliteten på de använda materialen: metall och akryl. Vägglampan är 25 cm hög, 28 cm bred och det maximala avståndet från väggen är 15 cm. Ljuskällan här är en utbytbar 12 W LED-modul. Användningen av LED-teknik minskar energikostnaderna utan att påverka ljuskällans kvalitet. Den iögonfallande 4000 K-färgen har ett ljusflöde på 840 lm och ger rummen en behaglig atmosfär och ser till att stämningen blir rätt.

    Denna moderna vägglampa kombinerar minimalistisk form med geometriska former och en intressant komposition. Den kan med framgång användas i vardagsrummet, gästrummen, men även i badrum och korridorer. Som ett elegant tillägg kommer den också att liva upp inredningen i många restauranger och kontor. Produkten kompletterar idealiskt ett arrangemang där andra lampor från Mercurio-kollektionen har använts.

    Lampor från MiLAGRO omfattas av en 2-årig tillverkargaranti, under vilken gratis garantiservice tillhandahålls. Ersättnings-LED-moduler baserade på vilka lamporna tillverkas finns också till salu."
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: