Övriga produkter

    KINKIET BOTTLE 1x5W LED

    PRODUKTKOD: ML303

    597,60 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    "En lampa vars design inte lämnar någon oberörd. Vägglampan med dimensioner: Den har en storlek på 16 cm i höjd, 10 cm i bredd och ett avstånd på 15 cm från väggen, dess utseende påminner om en flaska fylld med mousserande vatten. Permanent installerad, den enda ljuskällan har en effekt på 5 W och dess färg valdes för att garantera största möjliga användarkomfort. Lampan är tillverkad av högkvalitativa material: metall och akryl. Användningen av LED-teknik gjorde det också möjligt att uppnå effekten av låg energiförbrukning.

    Den innovativa designlinjen av lampor från Bottle-serien är ett idealiskt förslag för både moderna och mer klassiska interiörer. Vägglampan kommer att se exceptionellt bra ut i köket och i vardagsrummet. Den kan också användas framgångsrikt i barer, pubar och restauranger. Tack vare sin originella design kommer den att liva upp och ge karaktär åt vilket rum som helst.

    Lampan levereras med 24 månaders garanti. Efter utgången av den nämnda perioden har användaren möjlighet att använda sig av företagets specialisttjänst."
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: