Övriga produkter

    KINKIET PEARL WHITE 10W LED

    PRODUKTKOD: ML856

    1 357,20 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Vägglampan PERLA BIANCO 856 är tillverkad av en kombination av två noggrant utvalda material: glas och metall. Den här modellen har en LED-ljuspunkt. Fördelen med denna produkt är att denna ljuskälla är utbytbar. Den medföljande glödlampan arbetar med en maximal effekt på 10 W, vilket motsvarar 55 W i en traditionell ljuskälla. Spänningen är å andra sidan 230 V. Färgtemperaturen på ljuset som produceras av denna modell av glödlampa är 4000 K och dess ljusstyrka är 700 lumen, Detta innebär att denna modell ger ljus med en vit och neutral färg som är välgörande för ögat. Höjden på denna modell är 40 cm och bredden 28 cm.

    Vägglampan PERLA BIANCO 856 ger ljusstyrka till interiörer som underhålls i en modern stil. Glaskulorna som är "uppträdda" på metallstänger reflekterar ljuset vackert, och den vita halvcirkelformade armaturen passar till en vägg i praktiskt taget vilken färg som helst.


    Vägglampan PERLA BIANCO 856 levereras med en bruksanvisning samt de komponenter som behövs för att montera den. Produkten levereras med en tvåårig tillverkargaranti.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: