Övriga produkter

    OVO 15W LED HÄNGANDE LAMPA

    PRODUKTKOD: ML428

    946,80 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    "Den här hängande taklampan har 3 ljuspunkter, som var och en kan justeras separat i höjdled från 20 till 100 cm. Denna praktiska och lättanvända lösning gör det möjligt att utan problem anpassa lampan till rummets höjd. Lampan är endast 50 cm lång och 10 cm bred. Lampan är utrustad med en fast installerad 15 W LED-modul, vilket motsvarar 79 W för en traditionell glödlampa. Den för ögat behagliga färgen 4000 K har en ljusstyrka på 1050 lm. Lampan är tillverkad av metall och akryl. De nödvändiga komponenterna för dess installation ingår.

    Lampan Ovo 428 kännetecknas av en oöverträffad design som påminner om en vattendroppe. Den sticker ut med sin minimalistiska och eleganta design. Den kommer att tilltala användare som uppskattar både modern och klassisk design. Sådana egenskaper gör det lättare att matcha den med olika typer av interiörer. Ovo 428 kommer att vara ett perfekt komplement till vardagsrum, sovrum och matsalar.

    Produkter av märket MiLAGRO omfattas av en 2-årig tillverkargaranti, inom ramen för vilken gratis garantiservice tillhandahålls. Dessutom finns en specialiserad företagstjänst tillgänglig efter att garantiperioden har löpt ut."
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: