Övriga produkter

    TIEMPO 15W LED HÄNGANDE LAMPA

    PRODUKTKOD: ML423

    957,60 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    "Den unika hängande lampan från MiLAGROs Tiempo-kollektion är utrustad med tre ljuspunkter som var och en kan justeras separat i höjdled från 20 till 100 cm. Tack vare den här lösningen är det inget problem att anpassa lampan till rummets höjd. De fast installerade LED-modulerna har en effekt på 15 W, vilket motsvarar 79 W för en traditionell glödlampa. Ljuset har en behaglig färg på 4000 K och en ljusstyrka på 1050 lm. Lampan är tillverkad av metall och akryl i elegant och snygg krom. De nödvändiga komponenterna för dess installation ingår.

    Modellen Tiempo 423 är en lampa utformad i en universell stil. Den kommer att tilltala användare som uppskattar både modern och klassisk design. Tack vare sådana egenskaper är det också lättare att matcha den med olika typer av interiörer. Armaturens unika design påminner om ett timglas med spillande sand, som mäter tiden som går.

    Hertillverkaren ger en 24-månaders garanti för lampan, inom vilken han tillhandahåller gratis garantiservice. Efter denna period är en specialiserad företagsservice tillgänglig."
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: