Övriga produkter

    IS 5W LED HÄNGANDE LAMPA

    PRODUKTKOD: ML321

    666,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    "En snygg lampa som är utformad så att det är möjligt att justera höjden på ljuselementet från 70 till 100 cm. Tack vare den här lösningen kan den enkelt anpassas till interiörer av alla höjder. Ljuskällan är en fast installerad 5 W LED-modul, motsvarande 31 W för en traditionell glödlampa. Ljusflödet på 350 lm har en neutral och behaglig färg på 4000 K. Lampan är tillverkad av metall och akryl, färdigställd i krom. Förutom lampan ingår alla nödvändiga komponenter för installation.

    En av de största fördelarna med Ice 321-lampan är dess okomplicerade design. Tack vare sin enkla form och kromfinish kan lampan framgångsrikt användas i interiörer som är färdiga i vilken stil som helst. Produkten kan också komplettera ett sammanhängande arrangemang, som inkluderar andra lampor från Ice-kollektionen.

    Produkten omfattas av en 2-årig garanti, under vilken gratis garantiservice tillhandahålls. Efter utgången av den nämnda perioden är det möjligt att använda sig av en specialiserad företagstjänst."
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: