• Reducerat pris

För barn/Leksaker

Skärande grönsaker i trä 20st ECOTOYS

PRODUKTKOD: TL87113 [065647]

498,39 kr

Spara 20%

398,71 kr
Inkl. moms

Frakt: Gratis!

Leveranstid: 4-9 dagar

Produkt I lager! Stor (>10)

GRÖNSAKER I TRÄ

Ett underbart set fullt av färgglada grönsaker är den perfekta presenten till de yngsta kockarna. Med denna leksak kommer ditt barn att lära sig namnen på populära grönsaker och känna igen dem. Din sallad har aldrig varit så färgglad, och tillsammans med ditt barn kan du tillaga den på många olika sätt. Leksaken utvecklar fantasin och intresset för matlagning, lär ut principerna för hälsosam kost och utvecklar den manuella förmågan.

Setet är ett utmärkt tillskott för barn med leksakskök, stånd och butiker. Med våra frukter blir leken ännu mer kreativ och kommer garanterat att bli mycket roligare. Om du letar efter ett kök till ditt barn, se till att kolla in våra andra auktioner.

2.jpg

SET MED SKÄRANDE FRUKTER MED TILLBEHÖR

Alla delar av setet är tillverkade av trä och har målats med barnsäker färg. Grönsakerna består av två halvor som sitter ihop med kardborreband, tack vare möjligheten att skära kommer barnet att se hur grönsaken ser ut från insidan. Var och en har tillverkats med stor omsorg om detaljerna. Setet innehåller också en träbräda och en skärkniv. Eftersom grönsakerna sitter ihop med kardborreband när de skärs upp gör kardborrebandet motstånd och ger ifrån sig ett ljud som när man skär upp en riktig frukt.

Setet innehåller 20 delar:

  • bräda
  • kniv
  • 18 frukter min. morötter, majs, paprika, tomat, lök, svamp, purjolök, gurka, broccoli.
3.jpg

SPECIFIKATIONER:

Innehåll: 20 träbitar

Avsedd användning: för barn över 3 år

Certifieringar: CE, EN71, SGS

Vikt: 1 kg.

Storlek: 19 x 18 cm.

Produktkod: TL87113

wymiar.jpg
Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

16 Produkter från samma kategori: